Tuesday, December 29, 2009

Solar Queen


Queen Elisabeth - hand waving by solar energy

Saturday, December 26, 2009

Det er livet, der gør det...

Midt mellem to korrekturlæsninger, faldt jeg over et interview i Politiken, hvor "den gudløse antrpopolog" Dennis Nørmark interviewer Sørine Gotfredsen, præsten og journalisten. Hendes svar på sidste spørgsmål ramte mig. Sidder og nikker anerkendende - lettet over at slippe for én af de dér "det-er-bare-den-mørke-nat/Gud-slipper-dig-aldrig"-kommentarer."Mit sidste spørgsmål: Du tror, Gud findes – kunne du blive overbevist om det modsatte?

»Det er muligt, at jeg kan miste min tro. Det er enhver troendes skræk, at man på et tidspunkt i sit liv mærker, at man ikke tror længere. Men du kan ikke overbevise mig. Det er ikke argumenter, men livet, der gør, at man mister sin tro«."

Den gudløse udspørger præsten - Politiken.dk

Tuesday, December 22, 2009

Ønskevejr og Mosterskiver

Fuldstændigt ønskevejr til eftermiddagens julekomsammen for familien var det idag. Kælken kunne komme med og verden var som fortryllet og dejlig til sneboldkamp. Perfekt for alle ovenpå et ordentligt indtag af æbleskiver - traditionelle og nogle af de frække af slagsen med flydende varm nougat indeni. Mosterskiver blev de kaldt idag.

Away in a manger....

....I found my niece as Joseph
..and found myself laughing loud while the wise men did their rap
Halleluja!

Monday, December 21, 2009

8000

Julen er stadig smuk set fra Ryesgade, når man kommer hjem til Århus

Saturday, December 19, 2009

Overspring



Bacheloropgaven skal egentlig fylde det hele, men jeg faldt over det her Missoni-stof, og måtte bare sikre mig det og huhej hjem og lave det til en noget zigzagget halssag. Og så var der også lige en detalje på en hemmelighed, der skulle trækkes gennem løbegangen, og nu jeg var igang, fik jeg omformet afklippet fra et skotskternet skørt til en make-uptaske med en rest pink lynlås og håndsyning, jo jo. SnedkerSøren laver nyt bord og slagbænk, når han holder fest. Jeg laver så en ny taske, når jeg skal med flyet... Og indtil da endnu en varm ting at pakke mig ind i, faldt nemlig også over et par meter økologisk uld fra MakeZenz, som er blevet til en genopfindelse af det hjemmestrikkede skorstensrør, som 80´erne varmede mine ører i.

Præstationsangst

S K Ø N T


Efter dagens opringning til min Farmor, funderede jeg over, hvad det var, der var så fundamentalt anderledes ved denne snak....
De plejer at gå efter nogenlunde samme skabelon, men denne gang var anderledes.
Selvom indholdet stak ud over det sædvanlige med det glædelige faktum, at fætter & kæresten har fået en lille velskabt pige, var det ikke det.....
Og så lige pludselig ku´ jeg høre, hvad det nye var:
S - K - Ø - N - T
Min jyske Farmor havde virkelig brugt ordet om, hvordan det var at se min fætter med sin datter i armene. Selvfølgelig er det skønt - men at høre Farmor nå de højder i ordvalg, det havde jeg faktisk ikke troet, jeg skulle opleve.

Skønt!

Friday, December 18, 2009

OP PÅ BEATET

OP PÅ BEATET
med Chapper og Pharfar er vist det eneste, man virkelig kan smile over idag, når det gælder klima.. Det kan man så tilgængæld heller ikke lade være med. Tak for det.

Thursday, December 17, 2009

Sunday, December 13, 2009

Haps


Til alle, der altid har drømt om at sætte tænderne i Irma-pigen

Saturday, December 5, 2009

Jule cool


Julehalløj og julepynt rimer normalt ikke på mig, men Hr. Møllers kugler, som han har fået Olafur Eliasson til at hænge op i Operaen - de er det smukkeste, julekugle-branchen har set!

Followers