Friday, April 8, 2011

Åben

Idag er en sjov dag. Ikke som i klask-på-lårene-af-grin men mere i en det-var-da-pudsigt-lad-mig-lige-undersøge-det- dér-retning. Bring it on. F.eks. blev jeg ikke sur, da vækkeuret alamerede mig kl 03.45 i morges. Det var næsten lidt nysgerrigt, jeg sprang ud af sengen og overvejede, hvordan miss mon reagerede på, at jeg stod op lidt før sædvanligt.
På Nørrebrogade spekulerede jeg over, hvad den somaliske husmor lavede dér kl 04.21. På Hovedbanen undrede det mig, at jeg kunne se nybagte croissanter uden at kunne købe dem. Igen ren registrering uden strejf af aggression. I toget konstaterede jeg og hele kupeen, at murersvenden hørte Medinas Kun for mig.
En udpræget, frembrusende fynbo afslørede dog det første lille brist i åbenheden. Der er trods alt grænser for, hvor dum man må lyde, og hvor lidt fingerspidsfornemmelse den tid på morgenen minimum fordrer af ens medmennesker!
I Langå var der skift, og kulden og morgensulten drev chefen og mig ned af Bredgade, hvor vi fandt en bager, der smurte rigtige, jyske birkes med smør og netop havde fået lyserøde saltsten på hylderne fra Himalaya. Jo jo.
I den ånd nåede jeg frem til møde i Bjerringbro 9.20.
Jeg ved det. Jeg er faretruende nær at ligne den kategori, min veninde K har oprettet til de der mærkeligt storsmilende buddhistiske mennesker på de portætter, der hænger i Svanemøllens tempel. Then be it.

Monday, April 4, 2011

The Strangest Thing

Lechsen har forsødet en uendelige togtur og en ignorant med en opdatering på George Michaels kærlighedshistorie - hvilket viste sig at være en sørgelig én, som er død og begravet men spillevende i bunken af tekster på "Older".
Jeg går hele vejen og bringer den, som Lechsen lagde ud med. Der er stadig langt igen til KBH. Og dog - jeg forbeholder mig ret til at sakse og bringe et par uddrag fra "The strangest Thing".

/Take my dreams
Childish and weak at the seams
Please don't analyse
Please just be there for me/

/The things that i know
Nobody told me
The seeds that are sown
They still control me
There's a liar in my head
There's a thief upon my bed
And the strangest thing
Is i cannot get my eyes open/

/Take my hand
Lead me to some peaceful land
That i cannot find
Inside my head/

/Wake me with love
It's all i need/

Sunday, April 3, 2011

Anemoner - nu med bonusmyg

Træmagi




Bål & Brunch

Jeg har lovet Madame, at Overspring vil flyde over med anmeldelser fra den sidste uges rigelighed af restaurantoplevelser i forbindelse med Copenhagen Restaurant Week. Jeg holder, hvad jeg lover - men ind foran alle de nok så gode gourmetbider drøner lørdagen som en absolut yndlingsdag for Moster D. Menuen stod på brunch over bål, yndlingsunger og lurende forår i haven og maven. Det får mine varmeste anbefalinger som en genial måde at være sammen med familien på.


Followers