Friday, December 30, 2011

Pretend you´re asleep

Happy Birthday breakfast for my aussie flatmate Jo

Thursday, December 29, 2011

Friday, December 23, 2011

Monday, December 19, 2011

Saturday, December 17, 2011

DobbeltZen




Ok, jeg har muntret mig i køkkenet de sidste aftener, så laksetataren, andeleverpateen og safransuppen står på spring til at blive serveret, når vennerne om lidt vælter ind og rundt om bordet, før familiehalløjet sætter ind. Spejlet smiler stort tilbage - modsat min Mutti i gamle dage - når jeg nemlig også selv at blive lidt fiks, før gæsterne kommer. Men mest af alt grinede jeg højt, da jeg pludselig fandt ud af, at jeg har taget fejl af tiden og faktisk har suppen klar en time før, selv de mest punktlige kunne tænkes at ankomme! Dobbelt-zen når de så engang kommer, og jeg igen rejser mig fra hængekøjen.

Sunday, December 11, 2011

Christmas conversation I

"That family stuff can be so sticky making it so damn difficult to make a new move....."

(My Buemann Cargocollective.com)


Saturday, December 10, 2011

Thursday, December 8, 2011

Wednesday, December 7, 2011

Coping


Ja, det endte med at jeg måtte i køkkenet og bage den banankage - der var ikke noget at gøre. Specialet sidder lidt på tværs, og der lod jeg det sidde, mens jeg hakkede en røvfuld chokolade og nødder til bananerne. Nu mangler jeg så bare et børnehjem eller noget til at hvine og guffe, men det ændrer ikke på, at jeg blir glad i hovedet af at ha´ fingrene i gode sager.

Man skyder da marsvin

Interviewer: "Har I nogle dyr?"

Informant: "Nej. Vi havde to marsvin. Men storebror gad ikke at passe dem, og så fik jeg begge to, og så gad jeg heller ikke at passe dem til sidst. Og derefter så blev de skudt."

Det her citat bliver nok ikke ligefrem omdrejningspunktet for vores psykologiske karriere, men man må jo finde det sjov, man kan, når det er onsdag, og lysten til at bage banankage og lave laksetatar er større end at stirre sig blind på 100 siders transkriptioner af teenagesnak, der på en eller anden måde skal ende med at give mening i vores speciale.


Tuesday, December 6, 2011

Sunday, December 4, 2011

Hjertelig søndag Katrine

Jeg lovede Kat at spotte fine ting på Design- og Arkitektskolens julemarked sidste søndag, men helt ærligt så synes jeg, at det fineste lige nu, er de hersens silkehjerter i karrygul og 80´er pink, som min Mutti har syet og sendt til mig. Jeg er ikke til jul eller til pynt, men har engang tegnet et skævt hjerte og sagt, at sådan nogle i silke ville jeg godt gide. Efterhånden har jeg seks styks hængende - og jeg elsker dem! Og hende, der laver dem.

Åh du grimme smukke hood





Followers