Tuesday, June 30, 2009

Fund


Håndsyet mirakel & logik

Kl. 05.05 skal jeg ALDRIG i fremtiden ha´ et job, der jager mig opPå vej mod toget 05.47 lysner det - jeg ELSKER København for skønheden...
... og for det skæve. MÅ stoppe op midt på trappen på Nørreport med cykel og råvarer i favnen, for hvad er nu det for et uautoriseret fremragende påbud?
14.57 efter en hedetur i kokketøjet må jeg stoppe op i en nærved-og-næsten-konfrontation med et par rockerlignende idioter på en badebro. Kun fordi min kampuniform er faktor 30 og bikini, får jeg tøjlet søstersolidariteten og lukket kæften i rette tid til trods for, at det SIMPELTHEN IKKE ER I ORDEN højlydt at kommentere to piger i bikini som hvaler, uanset at de ikke ligefrem er size zero.
Således kujonagtig cykler jeg fra tatooland mod byen. Kommer ikke længere end til skomekka - Trois Pommes.
17.05 ender jeg vel hjemme - med håndsyede kalveskindsstøvler og funky sandaler til den nette værdi af 6895 kroner. Dankortnotaen siger 1800 kroner, og dermed har denne tordenhede dag ikke bare indbragt 7 timers arbejdsløn men tillige 5095 kroner i sparet skoudgift, sådan dér!
Er der nogen, der ikke kan se logikken?

Monday, June 29, 2009

Wednesday, June 24, 2009

Cosmic carma payback time

I forgårs fik jeg et scholarship, jeg ikke har søgt
I går røg jeg på hverdagschampagne og syrlige jordbær på altanen efter arbejde
I dag røg jeg i Øresund efter arbejde og fortsatte min backgammon sejrsrus
Some say it´s cosmic carma payback time.... I don´t care. I love it!

Saturday, June 20, 2009

Gid det var så vel

Mens jeg sidder 200 meter fra Brorsonskirken, hvor Irakere putter sig i frygt for paragraffer og manglende empati, virker det bare lidt som falsk varebetegnelse, når Visit Denmarks reklameslogan varmer op til lørdagshyggens Italiensk for begyndere med ørehængeren:

Danmark - et fristed med plads

Thursday, June 18, 2009

Wednesday, June 17, 2009

Best

is to be offline at the westcoast

Saturday, June 13, 2009

Friday, June 12, 2009

Perfekt match

Haps - til The Coffee Collective´s fernicering af Hacienda La Esmeralda Special - én af verdens dejligste kaffer fra Panama. Regnen stod ned i mængder sammen med alle de drivvåde mennesker, der stod i kø på Jægersborggade for at smage de dejlige dråber - enten kold i langstilkede glas, varm i stempel eller varm og endnu renere i smagen som Aeropress, uanset perfekt matchet med hapser af blinis med bøffelmozarella, abrikossnask og jasminkaramel.
Jægersborggade er andet end pusherpis!

Wednesday, June 10, 2009

Gammelt nyt

EFTERMIDDAGSKAFFEN når far kom hjem fra arbejde halv tre, hvor vi sad ned, snakkede om dagens dit og dat over brød og kaffe - den er pludselig genopfundet over de sidste par dage - nu med backgammon.

Tuesday, June 9, 2009

SøndagsValg

Trods eksil og takket være folkeregisteradressen på Strandvejen, gjaldt søndagens valgkort kun ved bord 4 på Skovshoved Skole, hvorfor søndagsturen gik nordpå. Dermed var der lagt op til et tjek af, om der overhovedet er andet end V, K og O muligheder på sedlen derude. Men jo, den var god nok - sedlen, også til mig.
Således opløftet greb søndagsstemningen fat og kyssede alt og alle overflødigheder væk. X´erne var sat, hvor de hører til - tilbage stod det eneste, der tæller.
Yeah! Og hey, man kan jo altid køre til Helsingør for en hotdog...
Men man må ikke fodre duerne ved PølsePaladset, og man må heller ikke lege med kanonerne på Kronborg, og kobertaget trænger til at blive pisset på....
Men en skøn vuptisøndagstur var det, hvor himlen hang tung og regnbuet over Sverige, og hvor det blev klart, at dét store valg i virkeligheden er, om man skal have en fællesMac engang..

Monday, June 8, 2009

Demokrati for svagelige vælgere....

Er det mon dem, der er dårligt til bens eller de af os, der ikke har sat sig ind i valgprogrammerne men stemmer med maven og håber det bedste...?

Wednesday, June 3, 2009

Hurra

For 9 år siden vækkede jeg alle veninder om natten for at fortælle, at jeg var blevet moster til Emilie. 3 år senere kom Andreas væltende dagen før denne. Det hele blev fejret i én lang sommerlig weekend med masser af spas, kys og is i Mårslet, hvor resten af klanen holder til.





Tuesday, June 2, 2009

Moster moster moster

Andreas er på ferie hos Moster i KBH, og dagen har været ét langt eventyr...
Landroveren er ret sej, faktisk har den engang jo væltet på hovedet.....

og man må gerne lave ansigter, også de grimme, faktisk helst....

Jægersborggade er en sjov byggelegeplads - "ligesom legepladsens forhindringsbane"
"Årh psyko de selv brænder kaffen, tænk hvis vi havde sådan én derhjemme!" Udforskning er fedt, især når man selv må tage billeder af lige det, der er allermest spændende.
Mette kan vi godt li´- ligesom iskaffe og varme croissanter
Ham her er vist også ret ok...
eller.....
Godt man har moster, is og TommyTiger efter drengelegen "de store mod de små" og en hel dags eventyr.

Followers